Werkboek Gebruikersparticipatie

Werkboek Gebruikersparticipatie

Werkboek Gebruikersparticipatie

Het werkboek gebruikersparticipatie biedt goede voorbeelden op de zes participatieniveaus wilt de lezer veel 'goesting' doen krijgen om zelf actief aan de slag te gaan rond participatie. We hoorden ook nog veel vragen over en bedenkingen bij het actief van start gaan met gebruikersparticipatie. We willen daarom de dialoog online voortzetten op de blog met alle bezoekers van deze website. Er staan blog-berichten op elk participatieniveau.

Wat is een leernetwerk?

gebruikersparticipatie.bePosted by Tine Vandelacluze Fri, September 18, 2015 10:54:29

Je wist misschien al dat Plazzo nu ook leernetwerken aanbiedt om actief aan de slag te gaan met het Gebruikersparticipatie in je eigen organisatie.

Wat is een leernetwetwerk?

In een leernetwerk staat wederzijds leren centraal. De deelnemers wisselen kennis en ervaringen uit om zo nieuwe inzichten, oplossingen of werkwijzen te ontwikkelen. We gebruiken hiervoor verschillende activerende methodieken.

Via bijeenkomsten in leernetwerken doorlopen we het proces om het werkboek te implementeren in de realiteit van je eigen organisatie. Als deelnemer aan het leernetwerk engageer je je om binnen je voorziening aan de slag te gaan rond gebruikersparticipatie.

Meer info?

Neem contact op via info@plazzo.be of bel 09 225 91 33.  • Comments(0)//werkboek.gebruikersparticipatie.be/#post17